Andra sidor
Länkar

Scania Bridgekonsult
Scania Bridgekonsult startades 1986 av Mats Nilsland, Magnus Lindkvist och Anders Wirgren, men drivs sedan 1998 helt och hållet av Anders Wirgren. Den huvudsakliga verksamheten är produktion och försäljning av bridgeböcker och bridgeprogram.

The World Bridge Federation
Här är adressen till världsbridgeförbundet, där du bl.a. kan hitta information om VM-tävlingar och få adresser till olika bridgeförbund runt om i världen.

European Bridge League
Europeiska Bridgeförbundets hemsida med all viktig information om större tävlingar i Europa, m.m.

Förbundet Svensk Bridge
På det svenska bridgeförbundets hemsida finns information om det mesta som händer i Sverige, som Allsvenskan,
SM-finaler och andra stortävlingar. Här finns också Lär Dig Spela Bridge, skrivet av Fred Gitelman men översatt och anpassat till svenska förhållanden av Anders Wirgren.

Syskon
Förbundet Svensk Bridges Internet-version av boken System och Konventioner, men mycket utförligare. För den systemintresserade är detta en riktig guldgruva.

Danmarks Bridgeförbund
Snygg och välskött hemsida med information om det mesta som händer inom den danska bridgen.

American Contract Bridge League
Har du planer på att åka över till USA och deltaga i en ”National” (ett av deras fyra årliga mästerskap) är det hit du skall vända dig för information, anmälan, m.m.

ECats Bridge
Här hittar du mängder med information från WBF (världsbridgeförbundet) och EBL (europeiska bridgeförbundet), plus allt som rör de internationella simultantävlingarna, inklusive resultat, scorer och givar med kommentarer. Allt förnämligt skött av Anna Gudge och Mark Newton.

The Bridge World
Bridge World är enligt många världens bästa bridgetidskrift. Den startades en gång i tiden av Ely Culbertson, men kom i mångt och mycket att präglas av Edgar Kaplan under hans tid som chefredaktör. Sedan Kaplans död för några år sedan, driver Jeff Rubens tidskriften med samma entusiasm och skicklighet som sin forne chef.

Bridge Today University
Makarna Pamela och Matthew Granovetter ger kurser över Internet och säljer många av sina utmärkta böcker och program.

Michael Lawrence
Michael Lawrence är en flerfaldige världsmästare. Här kan man köpa många av de böcker och CD-skivor han producerat under årens lopp eller ta en titt på några av hans trevliga problem.

Discussing the Law
Lagen om det Totala Antalet stick har fascinerat tusentals bridgespelare, men hur tillförlitlig är den egentligen?

Larry Cohen
Larry Cohen är kanske mest känd för sina böcker om Lagen om det totala antalet trick.

Phillip Alder
Phillip Alder skriver en daglig bridgespalt som publiceras i många nordamerikanska tidningar. Här finns samtliga Alders spalter från 2006 och 2007 samlade. Dessutom kan man beställa The Daily Bridge Calender och Alders egen bok Get Smarter at Bridge.

Dan Neill
Många intressanta budsystem, erfaren bridgementor.

Views From The Bridge Table
Ulf Nilssons bridgeblogg, där han presenterar intressanta givar och diskuterar såväl budteori som spelteknik. Den är skriven på engelska.

Free at The Bridge Table
Trevlig blogg av Frederick Staelens, Belgien. Här hittar du analyser av bridgegivar, konventioner, försvarsproblem, budproblem, exempel på dålig bridge, roliga historier, m.m.

Bridge Blogger
Trevlig blogg av Gunnar Elmroth från det framgångsrika Östersunds-laget. Givar från internationella tävlingar varvas med nationellt och lokalt material.

Great Bridge Links
Här finns länkar till det mesta om bridge på nätet, oavsett om du försöker hitta ett bridgeprogram, vill veta när vissa stortävlingar går, vill spela on-line eller bara letar efter något läsvärt.

International Bridge CyberFair
International Bridge CyberFair är till för skolor, klubbar, lärare och enskilda som vill använda Internet för att dela reurser, etablera partnerskap och bygga relationer. Här finns en stor samling artiklar, givar att övningsbjuda, interaktiva problem, kursmaterial och mycket annat om bridge.

Infobridge
Bridgesajt på italienska med mycket information.

Jannersten
Jannerstens förlag grundades av den legendariske Eric Jannersten och drivs numera av hans son Per.

Svenska Bridgeförlaget
På Svenska Bridgeförlagets hemsida kan du beställa allting som rör bridge: böcker, bord, budlådor, program, tävlingsrekvisita, m.m.

Mastering Bridge
Mycket material för bridgelärare och deras elever. Ett forum för att diskutera pedagogik och intressanta idéer att använda i sin undervisning finns också. Startat av Master Point Press.

Bridgebloggning
Ett dussintal medarbetare skriver här kunnigt och trevligt på Master Point Press’ blogg. Växer hela tiden och kan, enligt MPP, uppfattas som en Internet-tidskrift utan fast publiceringsdatum.

ebooksbridge
Master Point Press erbjuder många av sina titlar för nedladdning i e-boksformat (PDF).

OKBridge
OKBridge är både världens första Internetklubb och världens största bridgeklubb (flest antal medlemmar). Varför inte ta en titt själv och se varför många av de kända svenska och internationella stjärnorna spelar här. Välj mellan partävling, lagtävling och robberbridge.

Bridge Base Online
Detta är Fred Gitelmans bridgeklubb, på vilken man kan spela, följa matcher från stora internationella mästerskap i realtid. m.m. Gratis programvara finns att ladda ner.

Topbridge
Topbridge är en norsk internetklubb, som har öppet 24 timmar om dygnet och på kort tid lockat till sig många medlemmar. Är du intresserad av att spela bridge på nätet, kan Topbridge säkert vara något för dig.